Ai prietenii la Facebook?
Ai zis DA? Atunci poti castiga mai multi bani decat ti-ai imaginat vreodata!

Castigi pana la 3.000,00 RON ca sa postezi informatii utile prietenilor la facebook!
Nu i nicio tragere la sorti: Postezi - primesti punctele si castigi banii- atat este de simplu!

 • Intra la: Fi Platita sa postezi informatii utile prietenilor
 • Vezi imediat bani si cadouri cu care iti poti preschimba punctele. Interfata de preschimbare a punctelor te lasa sa alegi cadourile cum vrei. (Adica daca ai cules 10 000 puncte, poti sa primesti cadoul cu 10 000 de puncte sau 10 cadouri care valoreaza 1000 puncte)
 • Mai jos vezi un premiu mare. O tableta care o va castiga persoana care va cumula majoritatea punctelor la inchiderea promotiei
 • Ca sa primesti banii trebuie sa culegi puncte. Ca sa culegi puncte trebuie sa ne lasi sa trimitem prietenilor tai una din
  oferte care apar aici: Propuneri de afaceri care poti sa faci de acasa


Cum se face concret:

 • Apasa 'posteaza pe facebook'. Da 'ACCEPT' la aplicatia care va apare. Nu vom posta nimic altceva pe numele tau, decat promotia afisata - si nu tinem nimic din datele tale personale. Aplicatia cere depturile pentru ca sa fie posibil sa iti acordam punctele.
  POTI PRIMI PUNCTE PENTRU POSTARE O DATA PE ZI - ASA CA FOLOSESTE OPTIUNEA FIECARE ZI
 • Apasa 'Invitatie Prieten' ca sa castigi si mai multe puncte. Recomanda un prieten prin numele/ prenumele si telefonul lui mobil. El o sa primeasca un SMS cu o invitatie - tu o sa primesti punctele tale.
  POTI PRIMI PUNCTE PENTRU O PERSOANA O SINGURA DATA
 • Apasa 'posteaza pe TWITTER'.
  POTI PRIMI PUNCTE PENTRU POSTARE O DATA PE ZI - ASA CA FOLOSESTE OPTIUNEA FIECARE ZI
 • Daca te intereseaza una din oferte, poti s-o comanzi. In acel caz, nu numai o sa primesti puncte mai multe, dar o sa beneficiezi si de reducere de pret.
  NU ESTI OBLIGAT SA COMANZI NIMIC. DAR POTI SA FACI CATE COMENZI VREI, SI SA PRIMESTI PUNCTE PENTRU ELE


 • Iti preschimbi punctele cumulate cu premiile sau bani afisate la " Fi Platita sa postezi informatii utile prietenilor ". De exemplu:
  Pentru 10 postari pe facebook castigi 5 RON!
  Pentru simpla recomandare 50 prieteni - 5 RON
  Dar daca tu sau prietenii tai au ales un produs si il au cumparat - atunci punctajul tau creste brusc si impreuna cresc si banii si premiile pe care o sa le castigi.
  Poti castiga si 3.000,00 RON intrun singur concurs, functie de concurs, si daca postarile tale vor rezulta in ceva vanzari. Si cel mai important, poti castiga sume mari periodic, non stop si sa ai un venit stabil!