Loializeaza-ti clientii

V-Pro se instaleaza pe siteul tau in cateva minute. Un sistem modern acorda automat punctele clientilor ca sa repete comenzile si ca sa invite prietenii. V-Pro nu seamana cu niciun sistem 'de loializare' din Romania. V-Pro este viu, interactiv, placut si energizeaza clientii invitandu-i sa participe in concursuri active!

Cu V-Pro clientii se bucura inplus sa viziteze siteul dvs. Promotii cu reducere de preț interactiune cu prietenii, promovarea ofertelor dvs pe Facebook și Twitter tenteaza clientii si in implica mai mult. Asa trebuie sa fie un program de fidelizare adevarat! O sa vedeti asa multumiti si activi, sa creeze ei un video personal ca să arate folosirea produselor dvs prietenilor... facandu va o publicitate extraordinara.

Vanzi de zece ori mai mult

Da! Sunt cazuri in care vanzarile s-au multiplicat cu zece ori mai mult!

Cum? Simplu. Nu i niciun secret: Odata ce V-Pro se instaleaza pe siteul tau, cateva sute de mii de clienti potentiali sunt instiintati instant. Cu V-Pro, siteul tau are toate avantajele asupra compentiei: Concurs CREDIBIL pentru a castiga marele premiu puncte ce se preschimba cu premii in bani si alte, reducere de pret, participarea prietenilor. Succesul e al tau! In plus promoterii V-Pro - aproare 1000 de persoane din toata tara - incep difuzarea ofertelor tale, pe telefoane mobile, medii sociale, intalniri personale, telefoane, e mailuri și alte metode de comunicare. Interfața cu statistici, si sitatia comenzilor in timp real te va asigura ca V-Pro este cel mai sofisticat si eficient instrument de loializare azi. Nu pierde nicio secunda: Intra la forma in aceasta pagina, completeaza datele firmei si versiunea V-Pro care doresti - si bucura te de clientii tai cum ei se bucura sa cumpere si sa promoveze produsele tale!

Iată două exemple

V-pro a crescut vânzarile siteului www.emana.gr

Printr-o serie de concursuri, a determinat un flux de clienți potențialii către produse din fibre emana. De exemplu pantalonul anticelulitic "emana" http://www.emana.gr/woman-emana-heavy-pants a fost un mare succes.

La fel au avut succes ciorapii de dama din fibre emana în România- cum apar pe acest link http://www.emana.ro/ciorapi-dama-emana-force . Grație platformei v-pro succesul si vânzarile au crescut considerabil.

Video: Cum se parametrizează platforma V-Pro.