Fii Platit(ă) să folosești produsele tale preferate.
Suna imposibil?
Posibil ca suna neobisnuit - dar firmele mari au descoperit ca cea mai eficienta reclama e realizata chiar prin oamenii care folosesc produsele lor. Este vorba de reclama ‘din gura in gura’ sau “word of mouth “ cunoscuta deja tuturor.
Dacă eşti o persoană cu ambiţie, sociabilă şi cu dorinţa de a face cariera la o firmă cu profil internaţional, lucrând cu cei mai buni experţi în domeniul vânzărilor, completează forma care ți se potrivește. Vezi detalii aici:descarcati pdf

Consultanti V-Pro

Cerinţe:
Vrei să lucrezi pe poste de consultant al celui mai modern sistem de promovare? Ai o personalitate puternică, puterea si dorinta să insiști pâna reusești?
Ai o minte deschisă ca să adaptezi soluții noi? Îți place să lucrezi intre oamenii deștepți? Dacă da... te vrem la noi în echipa.
Inainte de interviu, iți propunem o recompensare de 100€ / luna + 15% din vânzări.
Toate aplicaţiile vor fi acceptate instant.
Prima vânzare lunară validează automat recompensarea lunară (este necesară o vânzare pe lună ca să valideze recompensarea).
Prenume:
Nume:
Email:
Telefon mobil:
Skype (opţional):
Localitate:
Trimite

Post de Utilizator

Fii plătit(ă) să foloseşti produsele tale preferate.

V-Pro este un sistem nou care promovează produsele prin oamenii care le folosesc.
Completind aceasta forma, te inscrii pe post de utilizator. O să fii informat de promoțiile firmelor prin SMS. O să ai șansa să cumperi produsele promovate cu o reducere mare de preț. Nu ai niciun fel de obligație să cumperi ceva: tu alegi dacă ești interesata de produsul sau serviciul respectiv. Odata ce ai primit produsul, contul tău se incarcă cu un număr mare de puncte pe care le poți preschimba cu banii sau o serie de produse prezentate.
Mai multe puncte inseamnă și mai multe premii pentru tine:
Pâna la sfarșitul campaniei, CONTUL TĂU SE VA INCARCA IN CONTINUU CU MAI MULTE PUNCTE, simplu ca să trimiți ofertele la Facebook si Twitter. Mai multe puncte primești și dacă introduci numărul de mobil ai prietenilor tăi care vor să participe și ei.
Și, încă nu s-a terminat. Mai sunt multe puncte și multe premii pentru tine:
Dacă faci un simplu video prin care arați cum folosești produsul care l-ai cumparat cu reducere de preț îți umpli contul cu SUPER EXTRA PUNCTE ca să primești și mai multe premii în cadouri și în bani.
Sună bine?
Dar stai că mai e!
Persoana care va fi mai activa și va cumula cele mai multe puncte, va câștiga un Premiu Special, - un IPhone, o tableta, sau ce se da de la caz la caz.
Mai mult, în cele mai multe cazuri, acțiunea se va finaliza cu o tragere privată la sorți pentru toți participanții
Da este posibil! Poti fi platit timp ce bei berea ta preferata sau folosesti produse care iti plac! Completează forma.
Bifează categoriile care te interesază -poți să le bifezi pe toate dacă vrei
Un lucru este sigur:nu ai cum să pierzi. Ai numai cum să câștigi.
Prenume:
Nume:
Email:
Telefon mobil:
Skype (opţional):
Localitate:

Bifează categoriile care te interesează:Trimite